Full lips 1 before
voor
de behandeling
Full lips 1 after
na
de behandeling

Full lips

Hoe ouder je wordt, hoe bleker de kleur van de lippen. Ook de contouren vervagen wat kan leiden tot een onregelmatige liplijn. Het volume van de lippen neemt ook af. Met full lips methode creëren we natuurlijke, volle lippen. 

De full lips methode is een ideale oplossing voor jou, als je:
• elke dag verzekerd wilt zijn van een natuurlijke en frisse uitstraling
• smalle lippen hebt, en deze meer volume willen geven
• elke dag lippenstift of lippotlood gebruikt 
• een hazenlip (schisis) wilt laten corrigeren
• een onregelmatige lipcontour hebt

Alles behalve pijnlijk
Wij begrijpen goed dat je misschien wat huiverig bent als het gaat om permanente make-up voor de lippen. Er wordt vaak gedacht dat het pijnlijk is. Of mensen denken aan de donkere, onnatuurlijke lipliner welke vroeger vaak gepigmenteerd werd. Dit komt je vast bekend voor.

Tegenwoordig werken we met de full lips methode, waarbij we de gehele lippen inkleuren met een mooie, volle lippenkleur. Je kunt ervoor kiezen de lippen in te kleuren met een kleurpigment dat lijkt op bijvoorbeeld je favoriete kleur lippenstift. Verschillende kleurcombinaties van nude tot bijvoorbeeld rose- of kersenrood zijn mogelijk. De behandeling is pijnloos. De kleur wordt na de eerste behandeling nog zo'n 70% lichter. Je komt altijd terug voor een na-behandeling waarbij we de gehele lippen perfectioneren. 

Full lips is een mooie methode om in te zetten als je bijvoorbeeld een onregelmatige lipcontour hebt, een hazenlip wilt corrigeren, of als je smalle lippen hebt die we hierdoor meer volume kunnen geven.

Je komt altijd nog een keer terug
De kleurintensiteit na de eerste behandeling neemt dus altijd af. Dit is een normale reactie van de huid. Je komt altijd nog een tweede, en soms een derde keer terug om de lippen volledig te perfectioneren. Om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden, kom je eens in de twee of drie jaar terug voor een touch-up behandeling. De prijs van permanente make-up voor de lippen vind je op onze tarieven pagina.

Jouw wensen bespreken
We beginnen de eerste afspraak altijd met een intake gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Daarna gaan we bekijken welke pigmentkleur het mooist en natuurlijkst bij jou staat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op!

Tarieven
Prijzen gelden vanaf 1 juni 2018

Permanente make-up Nieuw Touch up*
Eyeliner boven 225.00 100.00
Eyeliner onder 200.00 85.00
Eyeliner boven & onder 325.00 125.00
Wenkbrauwen
(Hairstrokes 3D/ Ombre/ Shadow)
350.00 150.00
Full lips 425.00 200.00
Verwijderen foutieve permanente make-up (Remoov methode) 150.00
per behandeling
-

* Tarieven zijn inclusief 1 nabehandeling m.u.v de touch up behandelingen
* De touch up is alleen geldig voor klanten die door Be Younique permanente make-up hebben laten plaatsen. De touch up dient binnen 15 maanden na de laatste behandeling plaats te vinden.
* Na 15 maanden krijgen klanten van Be Younique 20% korting op de nieuwprijs.

Lia

Lia

Wat een vakvrouw is Monique. Je voelt je gelijk bij haar op je gemak. Ze neemt alle tijd om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Ik ben zeer tevreden!

Merlin

Merlin

"Life is beautiful when you meet the right eyebrow stylist." Ik denk dat ik er niet veel aan toe hoef te voegen. Na de eerste behandeling al mooie natuurlijke wenkbrauwen zoals ik ze graag wilde. Ook veel informatie gekregen. Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!