PMU wenkbrauw before
voor
de behandeling
PMU wenkbrauw after
na
de behandeling

Wenkbrauwen

Permanente make-up is dé ideale oplossing voor jou als je:

  • Moeite hebt met opmaken of weinig tijd hebt voor het aanbrengen van make-up
  • Geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer hebt
  • Contactlenzen draagt
  • Allergisch bent voor make-up
  • Veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
  • Smalle lippen en/of vage lipcontour hebt
  • Er altijd perfect verzorgd uit wil zien
  • Alopecia hebt
  • Door chemokuren geen wenkbrauwen en/of wimpers meer hebt


Hoe werkt permanente make-up?

Bij het aanbrengen van permanente wenkbrauwen wordt er een kleurpigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te laten lijken, werkt Be Younique met verschillende methodes. Door middel van de hairstroke methode worden er dunne haartjes in de bestaande wenkbrauw ‘geschetst’. Een andere techniek is de ombre techniek, waarbij de pigmentkleur op de huid van donker naar licht uitgeschaduwd wordt. De SofTap methode zorgt voor een zacht poedereffect waardoor de vorm van je wenkbrauw geaccentueerd wordt. Geen enkele wenkbrauw is hetzelfde. Be Younique werkt daarom altijd met een uitgebreide intake waarin we kennis maken, de kleur en de vorm van de wenkbrauwen bepalen en andere wensen bespreken. Hoe de behandeling stapsgewijs in z'n werk gaat, lees je hier!

We bouwen de wenkbrauw op
Iedere huid is anders, en reageert daarom anders. Het is heel normaal dat de kleur na de eerste behandeling vervaagd. Tijdens een tweede en eventueel derde nabehandeling kan er nog veel besproken en bijgewerkt worden. Op deze manier bouwen we samen de wenkbrauw op tot het gewenste resultaat. Na de eerste behandeling zul je zien dat de kleur ongeveer 40% lichter wordt. Deze nabehandelingen zitten bij de prijs inbegrepen.

Anders dan een tatoeage
Om je wenkbrauwen zo mooi en natuurlijk mogelijk te houden, kom je gemiddeld één keer per jaar terug voor een touch up behandeling. Permanente make-up zal, anders dan bij een tatoeage, lichtelijk vervagen. Be Younique werkt met verschillende technieken en kleurpigmenten. Tijdens de touch up gaan we weer uitgebreid kijken naar de wenkbrauw en stemmen we samen af wat het nodig heeft.

Tarieven
Prijzen gelden vanaf 1 juni 2018

Behandelingen Nieuw Touch up*
Eyeliner boven 225.00 100.00
Eyeliner onder 200.00 85.00
Eyeliner boven & onder 325.00 125.00
Wenkbrauwen
(Hairstrokes 3D/ Ombre/ Shadow)
350.00 150.00
Full lips 425.00 200.00
Verwijderen foutieve permanente make-up (Remoov methode) 150.00
per behandeling
-

 

* Tarieven zijn inclusief 1 nabehandeling m.u.v de touch up behandelingen
* De touch up is alleen geldig voor klanten die door Be Younique permanente make-up hebben laten plaatsen.
* De touch up dient binnen 15 maanden na de laatste behandeling plaats te vinden.
* Na 15 maanden krijgen klanten van Be Younique 20% korting op de nieuwprijs.

 

 

Lia

Lia

Wat een vakvrouw is Monique. Je voelt je gelijk bij haar op je gemak. Ze neemt alle tijd om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Ik ben zeer tevreden!

Merlin

Merlin

"Life is beautiful when you meet the right eyebrow stylist." Ik denk dat ik er niet veel aan toe hoef te voegen. Na de eerste behandeling al mooie natuurlijke wenkbrauwen zoals ik ze graag wilde. Ook veel informatie gekregen. Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

Susan

Susan

Echt super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Ik krijg geen commentaar meer dat er een stuk uit mijn wenkbrauw mist. Het valt mensen helemaal niet op dat het permanente make-up is, zo natuurlijk. Heel erg bedankt!