Eyeliner

Een eyeliner accentueert je ogen. Ze lijken groter en sprekender. Een permanente eyeliner is ideaal als je niet tegen oogmake-up kunt, lenzen of een bril draagt en er altijd netjes en verzorgd uit wilt zien. Een uitgelopen eyeliner is verleden tijd!

Er is veel mogelijk!
De keuze van de vorm en de dikte van de eyeliner is heel persoonlijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een subtiel lijntje tussen de wimpers voor een vollere oogopslag, of een eyeliner met wat meer volume die licht uitgeschaduwd wordt, waardoor het geheel een zachter effect krijgt. Een combinatie van een eyeliner boven en onder is ook mogelijk. De meeste mensen kiezen voor een zwarte eyeliner, maar het kan best zijn dat jouw voorkeur uitgaat naar een subtiele, donkerblauwe eyeliner. Be Younique werkt daarom ook met een aantal kleurpigmenten. Neem contact op voor vragen en de mogelijkheden voor jou!

Kom langs voor een gratis intakegesprek
Wij nodigen je, voorafgaand aan de behandeling, graag uit voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We horen graag welke wensen jij hebt, en we kijken samen naar de kleur en de vorm van je ogen, maar ook naar je gezicht. Wij geven dan een passend advies. Benieuwd hoe de behandeling in z'n werk gaat? Je leest het hier

Touch up behandeling
Een eyeliner blijft heel lang mooi. Je zult merken dat in de loop der jaren de eyeliner iets vervaagt. Gemiddeld komen klanten eens in de drie á vier jaar terug bij Be Younique voor een touch up behandeling. 

Permanente eyeliners zijn de ideale oplossing voor jou, als je
• allergisch bent voor make-up
• last hebt van hooikoorts of tranende ogen
• er op elk moment van de dag goed en verzorgd uit wilt zien
• fanatiek sport en vaak de sauna bezoekt

• een chemokuur hebt ondergaan
• tijd en geld wilt besparen

   

Tarieven
Prijzen gelden vanaf 1 mei 2022

Behandelingen Nieuw Touch up*
Eyeliner boven 250.00 150.00
Eyeliner onder 225.00 125.00
Eyeliner boven & onder 360.00 175.00
Wenkbrauwen
(Hairstroke/Ombre)
375.00 175.00
Full lips 435.00 225.00
Verwijderen foutieve permanente make-up/tatoeages/
pigmentvlekken (Yag-laser)
in overleg
vanaf 100.00
-

⤷  Tarieven zijn inclusief 1 nabehandeling m.u.v de touch up behandelingen
⤷  De touch up is alleen geldig voor klanten die door Be Younique permanente make-up hebben laten aanbrengen.
⤷  Een touch up behandeling dient binnen 18 maanden na de laatste behandeling plaats te vinden.
⤷  Na 18 maanden krijgen klanten van Be Younique 20% korting op de nieuwprijs (tot 3 jaar).

 

Lisa

Lisa

Ik ben al een aantal jaren klant bij Monique, ontzettend fijne dame met hart voor de klanten! Wenkbrauwen altijd on fleek en een mooie oogopslag door mijn permanente eyeliner! Ook het verwijderen van tattoo's doet ze super.

Marloes

Marloes

Ik ben voor mijn wenkbrauwen bij Monique geweest. Ze luistert goed naar wat ik wil. Een natuurlijke, volle wenkbrauw. Ben er super blij mee, ze is echt een perfectionist! Bedankt Monique voor je vakwerk. 

Susan

Susan

Echt super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Ik krijg geen commentaar meer dat er een stuk uit mijn wenkbrauw mist. Het valt mensen helemaal niet op dat het permanente make-up is, zo natuurlijk. Heel erg bedankt!