Full lips 1 before
voor
de behandeling
Full lips 1 after
na
de behandeling

Full lips

Hoe ouder je wordt, hoe bleker de kleur van de lippen. Ook de contouren vervagen wat kan leiden tot een onregelmatige liplijn. Het volume van de lippen neemt ook af. Met de full lips methode creëren we natuurlijke, volle lippen. 

De full lips methode is een ideale oplossing voor jou, als je:
• elke dag verzekerd wilt zijn van een natuurlijke en frisse uitstraling
• smalle lippen hebt, en deze meer volume wilt geven
• elke dag lippenstift of lippotlood gebruikt 
• een hazenlip (schisis) wilt laten corrigeren
• een onregelmatige lipcontour hebt

Inkleuren van de lippen
Wij begrijpen goed dat je misschien wat huiverig bent als het gaat om permanente make-up voor de lippen. Mensen denken al snel aan de onnatuurlijke, net iets te donkere lijn om de lippen, welke vroeger vaak gepigmenteerd werd. Tegenwoordig kunnen we met de juiste pigmentkleur de lippen algeheel inkleuren. De lippen zien er optisch wat voller uit en je hebt altijd een gezonde, frisse uitstraling.
Zo natuurlijk mogelijk
We gebruiken hiervoor de full lips methode, waarbij we de gehele lippen inkleuren met een mooie, volle lippenkleur. Je kunt ervoor kiezen de lippen in te kleuren met een kleurpigment dat lijkt op bijvoorbeeld je favoriete kleur lippenstift. Verschillende kleurcombinaties van nude tot bijvoorbeeld rose- of kersenrood zijn mogelijk. De behandeling is pijnloos. De kleur wordt na de eerste behandeling nog zo'n 70% lichter. Je komt altijd terug voor een na-behandeling waarbij we de gehele lippen perfectioneren. 

Na de eerste behandeling is de pigmentkleur vrij intens. In de dagen na de behandeling zal de kleur nog een stuk zachter worden. Wij gaan voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat waarbij de kleur perfect matcht met je huid en uitstraling. Het is dus geen vervanging van een lipstick of lipgloss. 
Correctie van lipcontour
Full lips is een mooie methode om in te zetten als je bijvoorbeeld een onregelmatige lipcontour hebt, een hazenlip wilt corrigeren, of als je smalle lippen hebt die we hierdoor meer volume kunnen geven.
Je komt altijd nog een keer terug
De kleurintensiteit na de eerste behandeling neemt dus altijd af. Dit is een normale reactie van de huid. Je komt altijd nog een tweede, en soms een derde keer terug om de lippen volledig te perfectioneren. Om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden, kom je eens in de twee of drie jaar terug voor een touch-up behandeling. De prijs van permanente make-up voor de lippen vind je op onze tarieven pagina.
Jouw wensen bespreken
We beginnen de eerste afspraak altijd met een intake gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Daarna gaan we bekijken welke pigmentkleur het mooist en natuurlijkst bij jou staat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op! Tarieven
Prijzen gelden vanaf 1 mei 2022

Behandelingen Nieuw Touch up*
Eyeliner boven 250.00 150.00
Eyeliner onder 225.00 125.00
Eyeliner boven & onder 360.00 175.00
Wenkbrauwen
(Hairstroke/Ombre)
375.00 175.00
Full lips 435.00 225.00
Verwijderen foutieve permanente make-up/tatoeages/
pigmentvlekken (Yag-laser)
in overleg
vanaf 100.00
-

⤷  Tarieven zijn inclusief 1 nabehandeling m.u.v de touch up behandelingen
⤷  De touch up is alleen geldig voor klanten die door Be Younique permanente make-up hebben laten aanbrengen.
⤷  Een touch up behandeling dient binnen 18 maanden na de laatste behandeling plaats te vinden.
⤷  Na 18 maanden krijgen klanten van Be Younique 20% korting op de nieuwprijs (tot 3 jaar).

 

Lisa

Lisa

Ik ben al een aantal jaren klant bij Monique, ontzettend fijne dame met hart voor de klanten! Wenkbrauwen altijd on fleek en een mooie oogopslag door mijn permanente eyeliner! Ook het verwijderen van tattoo's doet ze super.

Marloes

Marloes

Ik ben voor mijn wenkbrauwen bij Monique geweest. Ze luistert goed naar wat ik wil. Een natuurlijke, volle wenkbrauw. Ben er super blij mee, ze is echt een perfectionist! Bedankt Monique voor je vakwerk.