Remoov 1 before
voor
de behandeling
Remoov 1 after
na
de behandeling

Verwijderen

Heb je permanente make-up laten aanbrengen, maar ben je hier niet tevreden over? Laat Be Younique je helpen!

Allernieuwste Tattoo Remoov™ techniek
Wij hebben nu ook dé oplossing voor het verwijderen van slecht geplaatste permanente make-up en tattoos. Onlangs kwam de, in deze wereld bekende, Linda Paradis naar Nederland om een 2-daagse mastertraining aan een 20-tal vakspecialisten te geven. Wij zijn erg blij dat we deze nieuwe Tattoo Remoov™ techniek nu ook kunnen aanbieden. Uniek is dat we met de nieuwe techniek ook kleine body tattoos kunnen verwijderen.

Veilig en effectief
Bij deze techniek gebruiken we een vloeistof, die met een naald in de huid wordt gebracht en ervoor zorgt dat het lichaam de tatoeage automatisch afstoot. De vloeistof heeft een hoge PH-waarde. Het bevat geen zuren, is niet agressief voor de huid en bevat lichaamseigen stoffen. De methode is veiliger en effectiever dan welke andere methode dan ook. Dit maakt behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van zoutzuurvloeistoffen of laserapparatuur overbodig.  Bekijk onze YouTube video om te zien hoe het pigment afgestoten wordt door de huid.

›  geen laser
›  geen zoutoplossing
›  geen agressieve zuren
›  geen pijnlijke laser behandelingen
›  geen littekenvorming
›  minder behandelingen nodig
›  geen korstjes
›  geen haarverlies in de wenkbrauwen 


Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen hangt af van de diepte, de kwaliteit en de kwantiteit van het pigment in de huid. Na één behandeling kan er al resultaat te zien zijn, maar er kunnen ook enkele behandelingen nodig zijn om het pigment zo goed mogelijk te verwijderen. Na enkele weken kan Be Younique hier weer nieuwe permanente make-up over aanbrengen. We adviseren altijd een gratis en vrijblijvende intake voor een eerlijk en passend advies. Neem voor vragen contact met ons op.

Tarief
Het verwijderen van foutieve permanente make-up of kleine body tattoos kost €150,- per behandeling. De tarieven voor overige behandelingen vind je hier.

Diane

Diane

Desney heeft bij mij een boven en onder eyeliner gezet, super bedankt! Ze heeft het erg goed en vakkundig gedaan en de behandeling was niet pijnlijk. Fijn dat Desney en Monique hier onlangs weer een cursus in hebben gevolgd, om nog een andere techniek aan te leren zodat het voor de klant prettig is, top!

Merlin

Merlin

"Life is beautiful when you meet the right eyebrow stylist." Ik denk dat ik er niet veel aan toe hoef te voegen. Na de eerste behandeling al mooie natuurlijke wenkbrauwen zoals ik ze graag wilde. Ook veel informatie gekregen. Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!