Permanente make-up wenkbrauwen behandeling

Het mooiste resultaat dat we kunnen bereiken, is dat andere mensen niet zien dat jij permanente make-up hebt laten aanbrengen. Het blijft voor ons een uitdaging om wenkbrauwen te creëren die niet van écht te onderscheiden zijn. Een behandeling bij Be Younique ziet er als volgt uit:

• Intake gesprek

Voordat we beginnen met de behandeling, nemen we eerst de tijd voor een intake gesprek. Hierin bespreken we uitgebreid jouw wensen en vul je een formulier in. 

• Voortekenen

Samen bekijken we welke vorm het beste bij jouw gezicht past. We tekenen vervolgens de vorm van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpotlood. We beschikken over verschillende meetinstrumenten, om ervoor te zorgen dat de wenkbrauwen er zo symmetrisch mogelijk op komen te staan.  

• Kleur bepalen

Be Younique werkt met verschillende merken en pigmentkleuren, welke ook makkelijk te combineren zijn. Zo kunnen we heel nauwkeurig een kleur bepalen die er voor jou zo natuurlijk mogelijk uitziet.

• Pigmenteren

Be Younique werkt met verschillende technieken voor het aanbrengen van permanente make-up voor de wenkbrauwen. We gebruiken de Hairstroke methode om dunne, fijne haartjes tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes te schetsen. Hierdoor zal de wenkbrauw mooi opgevuld worden. Als je de vorm van de wenkbrauwen strakker en geaccentueerd wilt hebben, kiezen we vaak voor de Ombré techniek, waarbij we de wenkbrauwen inschaduwen, van licht naar donker. Deze technieken kunnen ook gecombineerd worden. We adviseren je graag tijdens het intake gesprek. Nu al meer weten? Neem dan contact met ons op. Communicatie en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Het is dus niet zo, dat je bij ons in de salon komt, gaat liggen, en met permanente wenkbrauwen de deur uitgaat. Wij nemen de tijd om jou te laten zien hoe de pigmentkleur matcht met jouw huid en welke vorm het beste past bij jouw gezicht. Alles is bespreekbaar.

• Na de behandeling

Je komt na de eerste behandeling altijd nog één of twee keer terug om de wenkbrauwen te perfectioneren. Na de eerste behandeling zal namelijk ongeveer 40% van de kleur vervagen. De tweede en eventueel derde behandeling gaan we de wenkbrauw verder perfectioneren. Het is belangrijk om de wenkbrauwen na de behandeling te verzorgen met een beschermingscrème. Deze bieden wij aan in de salon, en kun je meteen meenemen.

• Tarieven

Permanente wenkbrauwen kosten €375,- inclusief één of twee nabehandelingen. Bekijk hier het overzicht van alle tarieven. Gemiddeld komen klanten eens per jaar of anderhalf jaar terug voor een touch-up behandeling. Ben je klant van Be Younique? Dan rekenen wij hier een speciaal tarief voor. Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

• Voorbeelden permanente make-up van de wenkbrauwen:

Tip: Volg je ons al op Facebook of Instagram? We plaatsen regelmatig foto's van resultaten van permanente make-up.