Definitief ontharen

Het hele jaar door een gladde huid zonder haargroei? Met de IPL-methode wordt jouw ongewenste haargroei veilig en pijnloos verwijderd. Door intens licht wordt het pigment in de huid verwarmd. Deze warmte zorgt ervoor dat de haarwortel vernietigd wordt en niet meer terugkomt. Het proces is niet schadelijk voor de huid en kan toegepast worden op het gehele lichaam en in het gelaat.

De voordelen voor jou:
- geen last meer van huidirritaties na harsen of scheren
- geen extra kosten voor de aanschaf van scheermesjes en andere ontharingsproducten
- dagelijks haren verwijderen met een pincet is niet meer nodig
- geen tijd meer kwijt aan het verwijderen van ongewenste haargroei
- de perfecte oplossing voor ontstoken haarzakjes of ingegroeide haartjes
- ideaal voor mensen die veel sporten en geregeld de sauna bezoeken

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen en de tijd tussen de behandelingen hangt af van leeftijd en het te behandelen onderdeel. Haar groeit op de ene plek van het lichaam sneller dan op de andere. Daarnaast groeit haar in een cyclus. Haarfollikels hebben een rust- en groeifase. Alleen de follikels in de groeifase bevatten haren, die vernietigd kunnen worden door het flitslicht. Het is daarom belangrijk de behandelingen te herhalen met tussenpozen, zodat alle haarfollikels de groeifase hebben bereikt. Gemiddeld zullen vijf tot acht behandelingen nodig zijn om alle haarfollikels in het te behandelen gebied tijdens de actieve groeifase te kunnen vernietigen. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos. Je kunt hier de tarieven bekijken.

Altijd een vrijblijvend intakegesprek
Bij Be Younique staat persoonlijke zorg en aandacht centraal. Daarom krijg je eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek inclusief een aantal proefflitsen, om te zien hoe de huid reageert op de behandeling. Ook wordt er met behulp van een checklist aanvullende gegevens gevraagd om vast te stellen dat er geen contra-indicaties zijn (bijvoorbeeld medicijngebruik of ziekte). Hierna kun je beslissen of scheren, epileren of harsen definitief tot het verleden gaan behoren. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Ontharen door lichtflitsen
Er zijn verschillende definitieve ontharingsmethoden. Een ontwikkeling die zich blijft vernieuwen. Door verschillende trainingen en een marktonderzoek kiest Be Younique voor een professioneel IPL ontharingsapparaat van de laatste generatie; de Optima Plus. Een veilig en pijnloos apparaat dat een snel resultaat levert.

Tarieven

Vrouwen:

 

Bovenlip

29.00

Kin

33.50

Bovenlip & kin

57.50

Wangen

72.00

Hals

72.00

Wenkbrauw tussenstuk

28.00

Volledig gezicht

99.00

Bikini-lijn (klein)

50.00

Bikini-lijn (groot)

80.00

Onderbenen

169.00

Bovenbenen

189.00

Onder- & bovenbenen

339.00

Oksels

50.00

Onderarmen

89.00

Bovenarmen

89.00

Mannen:

 

Bovenlip

29.00

Kin

33.50

Hals

79.00

Baardstreek volledig

130.00

Schouders

95.00

Rug

179.00

Borst

100.00

* Prijzen zijn per behandeling! Prijzen voor overige gebieden en combinaties op aanvraag.
Marloes

Marloes

Ik ben voor mijn wenkbrauwen bij Monique geweest. Ze luistert goed naar wat ik wil. Een natuurlijke, volle wenkbrauw. Ben er super blij mee, ze is echt een perfectionist! Bedankt Monique voor je vakwerk. 

Susan

Susan

Echt super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Ik krijg geen commentaar meer dat er een stuk uit mijn wenkbrauw mist. Het valt mensen helemaal niet op dat het permanente make-up is, zo natuurlijk. Heel erg bedankt!