Remoov 1 before
voor
de behandeling
Remoov 1 after
na
de behandeling

Verwijderen

Heb je permanente make-up laten aanbrengen, maar ben je hier niet tevreden over? Is je permanente make-up in de loop der jaren rood of blauw opgelicht? Laat Be Younique je helpen! Met de Yag-laser verwijderen we op een veilige manier je oude permanente make-up. Nadat de huid genezen is, kunnen we weer mooie, nieuwe permanente make-up plaatsen.  

⤷ YAG-LASER BEHANDELING

Pigment wordt gefragmenteerd
De ND-Yag laser kan kunstmatig ingebracht pigment (tattoo of permanente make-up) én natuurlijk melanine (ouderdomsvlekken) verwijderen. Deze pigmenten worden tot hele kleine stukjes geschoten (gefragmenteerd) door het laser licht. Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Na de behandeling zal er korstvorming ontstaan en ook hierbij zal een deel van het pigment afgestoten worden. Ook kan een deel van het pigment opgenomen worden in het lymfesysteem en hierdoor het lichaam verlaten. 

Algehele behandeling en plaatselijke behandeling mogelijk
We gebruiken verschillende lenzen waardoor we niet alleen zwart, maar ook bruin, grijs, blauw, groen en zelfs rood opgelicht pigment uit de huid kunnen verwijderen. Ook donker gekleurde ouderdomsvlekken in het gezicht kunnen behandeld worden. 

Heb je een eyeliner die te ver doorloopt of in de loop der jaren gemigreerd is? Of zijn de wenkbrauwen nét iets te ver naar binnen geplaatst? Dan kunnen we de laser ook plaatselijk inzetten. Voor meer informatie en de mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen.

Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen is afhankelijk van het type pigment en het huidtype. Soms is het beter om de Yag-laser wat minder krachtig te zetten om huidbeschadiging te voorkomen. Dit kunnen we bepalen tijdens het intake gesprek.

Voordat we beginnen
Omdat wij graag willen zien hoe uw huid reageert op de laser, zullen wij tijdens  de intake (vóór de daadwerkelijke behandeling) eerst een paar testflitsen uitvoeren. Tijdens deze intake kunnen we ook een inschatting maken van de aantal behandelingen die nodig zijn en zullen we een prijsopgave maken. 

Licht prikkelende tinteling
Wij kunnen ons voorstellen dat je ervan uitgaat dat de behandeling erg pijnlijk is. De gevoeligheid van de zenuwuiteinden in de huid varieert per individu en lichaamsdeel. Het middelste gedeelte van de bovenlip is bijvoorbeeld gevoeliger dan de buitenkant. De bikinilijn is doorgaans gevoeliger dan de benen. Wat je zult voelen is een warme, prikkelende tinteling. In de praktijk horen wij ook wel eens dat het gevoel te vergelijken is met een elastiekje dat tegen de huid schiet. Klanten hebben het woord pijn hierbij niet genoemd.

Na de (eerste) behandeling
Het kan voorkomen dat er wat roodheid ontstaat na de eerste behandeling. Dit verdwijnt vanzelf binnen 15 minuten tot een paar uur. Tot 24 uur na de behandeling zul je op moeten passen met het gebruik van zeep en deodorant. Ook kunnen de haartjes van de wenkbrauw tijdens de laser behandeling lichter opkleuren. Het pigment zal binnen een paar dagen weer terugkomen.

Tarieven
Het aantal behandelingen dat nodig is en de prijs per behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied en de intensiteit van het pigment. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kunnen dan het te behandelen gebied bekijken, beoordelen en hierbij een behandelplan en prijsindicatie opstellen. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen, of het contactformulier invullen. Overige prijzen vind je op onze tarievenpagina.

⤷ De behandeling:Marloes

Marloes

Ik ben voor mijn wenkbrauwen bij Monique geweest. Ze luistert goed naar wat ik wil. Een natuurlijke, volle wenkbrauw. Ben er super blij mee, ze is echt een perfectionist! Bedankt Monique voor je vakwerk. 

Saritha

Saritha

Na lang lang twijfelen toch de stap gezet en wat fijn! Iedere dag worstelen met allerlei potloden om mijn wenkbrauwen weer in vorm te krijgen. Be Younique is top, je voelt je op je gemak. Duidelijke rustige uitleg, uitmeten kleur bepaling en meteen tevreden. De behandeling zelf was ontspannen. Heel erg blij (nu al) met het resultaat. Over 7 weken de volgende touch-up behandeling. Gaat helemaal goed komen!