Remoov 1 before
voor
de behandeling
Remoov 1 after
na
de behandeling

Verwijderen

Heb je permanente make-up laten aanbrengen, maar ben je hier niet tevreden over? Is je permanente make-up in de loop der jaren rood of blauw opgelicht? Laat Be Younique je helpen! Wij zijn ontzettend blij dat wij vanaf januari 2019 de nieuwste Yag-laser op een zeer effectieve manier in kunnen zetten. Daarnaast werken we ook geregeld met de Tattoo Remoov™ methode.


⤷ YAG-LASER BEHANDELING

Pigment wordt gefragmenteerd
De ND-Yag laser kan kunstmatig ingebracht pigment (tattoo of permanente make-up) én natuurlijk melanine (ouderdomsvlekken) verwijderen. Deze pigmenten worden tot hele kleine stukjes geschoten (gefragmenteerd) door het laser licht. 

Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Na de behandeling zal er korstvorming ontstaan en ook hierbij zal een deel van het pigment afgestoten worden. Ook kan een deel van het pigment opgenomen worden in het lymfesysteem en hierdoor het lichaam verlaten. 

Algehele behandeling en plaatselijke behandeling mogelijk
We gebruiken verschillende lenzen waardoor we niet alleen zwart, maar ook bruin, grijs, blauw, groen en zelfs rood opgelicht pigment uit de huid kunnen verwijderen. Ook donker gekleurde ouderdomsvlekken in het gezicht kunnen behandeld worden. 

Heb je een eyeliner die te ver doorloopt of in de loop der jaren gemigreerd is? Of zijn de wenkbrauwen nét iets te ver naar binnen geplaatst? Dan kunnen we de laser ook plaatselijk inzetten. Voor meer informatie en de mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen.

Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen is afhankelijk van het type pigment en het huidtype. Soms is het beter om de Yag-laser wat minder krachtig te zetten om huidbeschadiging te voorkomen. Dit kunnen we bepalen tijdens het intake gesprek.

Voordat we beginnen
Omdat wij graag willen zien hoe uw huid reageert op de laser, zullen wij tijdens  de intake (vóór de daadwerkelijke behandeling) eerst een paar testflitsen uitvoeren. Tijdens deze intake kunnen we ook een inschatting maken van de aantal behandelingen die nodig zijn en zullen we een prijsopgave maken. 

Licht prikkelende tinteling
Wij kunnen ons voorstellen dat je ervan uitgaat dat de behandeling erg pijnlijk is. De gevoeligheid van de zenuwuiteinden in de huid varieert per individu en lichaamsdeel. Het middelste gedeelte van de bovenlip is bijvoorbeeld gevoeliger dan de buitenkant. De bikinilijn is doorgaans gevoeliger dan de benen. Wat je zult voelen is een warme, prikkelende tinteling. In de praktijk horen wij ook wel eens dat het gevoel te vergelijken is met een elastiekje dat tegen de huid schiet. Klanten hebben het woord pijn hierbij niet genoemd.

Na de (eerste) behandeling
Het kan voorkomen dat er wat roodheid ontstaat na de eerste behandeling. Dit verdwijnt vanzelf binnen 15 minuten tot een paar uur. Tot 24 uur na de behandeling zul je op moeten passen met het gebruik van zeep en deodorant. Ook kunnen de haartjes van de wenkbrauw tijdens de laser behandeling lichter opkleuren. Het pigment zal binnen een paar dagen weer terugkomen.

Tarieven
Het aantal behandelingen dat nodig is en de prijs per behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied en de intensiteit van het pigment. We nodigen je daarom graag eerst uit voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kunnen dan het te behandelen gebied bekijken, beoordelen en hierbij een behandelplan en prijsindicatie opstellen. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen, of het contactformulier invullen. Overige prijzen vind je op onze tarievenpagina.

⤷ De behandeling:


_________________________________________________________________


⤷ TATTOO REMOOV™ TECHNIEK

Onlangs kwam de, in deze wereld bekende, Linda Paradis naar Nederland om een 2-daagse mastertraining aan een 20-tal vakspecialisten te geven. Wij zijn erg blij dat we deze nieuwe Tattoo Remoov™ techniek nu ook kunnen aanbieden. 

Veilig en effectief
Bij deze techniek gebruiken we een vloeistof, die met een naald in de huid wordt gebracht en ervoor zorgt dat het lichaam de tatoeage automatisch afstoot. De vloeistof heeft een hoge PH-waarde. Het bevat geen zuren, is niet agressief voor de huid en bevat lichaamseigen stoffen. De methode is veiliger en effectiever dan welke andere methode dan ook. Dit maakt behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van zoutzuurvloeistoffen of laserapparatuur overbodig.  Bekijk onze YouTube video om te zien hoe het pigment afgestoten wordt door de huid.

›  geen laser
›  geen zoutoplossing
›  geen agressieve zuren
›  geen pijnlijke laser behandelingen
›  geen littekenvorming
›  minder behandelingen nodig
›  geen korstjes
›  geen haarverlies in de wenkbrauwen 


Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen hangt af van de diepte, de kwaliteit en de kwantiteit van het pigment in de huid. Na één behandeling kan er al resultaat te zien zijn, maar er kunnen ook enkele behandelingen nodig zijn om het pigment zo goed mogelijk te verwijderen. Na enkele weken kan Be Younique hier weer nieuwe permanente make-up over aanbrengen. We adviseren altijd een gratis en vrijblijvende intake voor een eerlijk en passend advies. Neem voor vragen contact met ons op.

Tarief
Het verwijderen van foutieve permanente make-up of kleine body tattoos kost €150,- per behandeling. De tarieven voor overige behandelingen vind je hier.

Diane

Diane

Desney heeft bij mij een boven en onder eyeliner gezet, super bedankt! Ze heeft het erg goed en vakkundig gedaan en de behandeling was niet pijnlijk. Fijn dat Desney en Monique hier onlangs weer een cursus in hebben gevolgd, om nog een andere techniek aan te leren zodat het voor de klant prettig is, top!

Merlin

Merlin

"Life is beautiful when you meet the right eyebrow stylist." Ik denk dat ik er niet veel aan toe hoef te voegen. Na de eerste behandeling al mooie natuurlijke wenkbrauwen zoals ik ze graag wilde. Ook veel informatie gekregen. Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!