Wenkbrauwen

"Het blijft voor mij een uitdaging om permanente make-up aan te brengen welke niet van echt te onderscheiden is"

Permanente make-up is dé ideale oplossing voor jou als je:

  • Moeite hebt met opmaken of weinig tijd hebt voor het aanbrengen van make-up
  • Geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer hebt
  • Contactlenzen draagt
  • Allergisch bent voor make-up
  • Veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
  • Smalle lippen en/of vage lipcontour hebt
  • Er altijd perfect verzorgd uit wil zien
  • Alopecia hebt
  • Door chemokuren geen wenkbrauwen en/of wimpers meer hebt

Hoe werkt permanente make-up?
Bij het aanbrengen van permanente wenkbrauwen wordt er een kleurpigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te laten lijken, werkt Be Younique met verschillende methodes. Door middel van de hairstroke methode worden er dunne haartjes in de bestaande wenkbrauw ‘geschetst’. Een andere techniek is de ombre techniek, waarbij de pigmentkleur op de huid van donker naar licht uitgeschaduwd wordt. De SofTap methode zorgt voor een zacht poedereffect waardoor de vorm van je wenkbrauw geaccentueerd wordt. Geen enkele wenkbrauw is hetzelfde. Be Younique werkt daarom altijd met een uitgebreide intake waarin we kennis maken, de kleur en de vorm van de wenkbrauwen bepalen en andere wensen bespreken. Hoe de behandeling stapsgewijs in z'n werk gaat, lees je hier!

We bouwen de wenkbrauw op
Iedere huid is anders, en reageert daarom anders. Het is heel normaal dat de kleur na de eerste behandeling vervaagd. Tijdens een tweede en eventueel derde nabehandeling kan er nog veel besproken en bijgewerkt worden. Op deze manier bouwen we samen de wenkbrauw op tot het gewenste resultaat. Na de eerste behandeling zul je zien dat de kleur ongeveer 40% lichter wordt. Deze nabehandelingen zitten bij de prijs inbegrepen.

Anders dan een tatoeage
Om je wenkbrauwen zo mooi en natuurlijk mogelijk te houden, kom je gemiddeld één keer per jaar terug voor een touch up behandeling. Permanente make-up zal, anders dan bij een tatoeage, lichtelijk vervagen. Be Younique werkt met verschillende technieken en kleurpigmenten. Tijdens de touch up gaan we weer uitgebreid kijken naar de wenkbrauw en stemmen we samen af wat het nodig heeft.


Voor iedereen de perfecte wenkbrauw
Wij blijven continu op de hoogte van nieuwe technieken, apparatuur en pigmenten. Wij volgen jaarlijks nieuwe masterclasses om zo onze techniek en kennis te verbreden en verbeteren. Wij werken met verschillende technieken die ook mooi met elkaar gecombineerd kunnen worden, afhankelijk van jouw wensen:


⤷   Ombre brows
⤷   Powder brows
⤷   Hairstroke methode
⤷   Combinatie ombre & hairstroke

Als je van nature weinig wenkbrauw haartjes hebt, kunt je kiezen voor de hairstroke methode. Hierbij schetsen we flinterdunne haartjes tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes. Hierdoor wordt de wenkbrauw op een natuurlijke manier opgevuld. Heb je van jezelf een wat mooie vorm wenkbrauw, maar wil je deze extra geaccentueerd? Dan kun je kiezen voor een ombre/powder brow. Door deze schaduwtechniek creëren we een mooi poedereffect die de wenkbrauw in zijn geheel opvult waardoor de wenkbrauw meer volume krijgt. 

Wij zien je graag tijdens een gratis en vrijblijvende intake bij ons in de studio. Je kunt dan met ons kennismaken, we bespreken jouw wensen en we kunnen ter plekke passend advies geven over de techniek en de kleur. Je kunt hier het contactformulier invullen om een vrijblijvend intakegesprek te boeken.


Tarieven
prijzen gelden vanaf 1 april 2024

Behandelingen Nieuw Touch up*
Eyeliner boven 275.00 175.00
Eyeliner onder 250.00 150.00
Eyeliner boven & onder 425.00 225.00
Infralash eyeliner 225.00 125.00
Wenkbrauwen
(Hairstroke/ Ombre)
395.00 195.00
Full lips 450.00 275.00
Verwijderen foutieve permanente make-up, tatoeages of pigment/ouderdomsvlekken
(Yag laser)
in overleg
vanaf 110.00
-

⤷  Tarieven zijn inclusief 1 nabehandeling m.u.v de touch up behandelingen
⤷  De touch up is alleen geldig voor klanten die door Be Younique permanente make-up hebben laten aanbrengen.
⤷  Een touch up behandeling dient binnen 18 maanden na de laatste behandeling plaats te vinden.
⤷  Na 18 maanden betaal je 300 euro voor een touch up (tot 3 jaar).

TIP
Ben je benieuwd naar ons werk? Dan kun je een kijkje nemen op ons Facebook en Instagram account!

Lisa

Lisa

Ik ben al een aantal jaren klant bij Monique, ontzettend fijne dame met hart voor de klanten! Wenkbrauwen altijd on fleek en een mooie oogopslag door mijn permanente eyeliner! Ook het verwijderen van tattoo's doet ze super.

Marloes

Marloes

Ik ben voor mijn wenkbrauwen bij Monique geweest. Ze luistert goed naar wat ik wil. Een natuurlijke, volle wenkbrauw. Ben er super blij mee, ze is echt een perfectionist! Bedankt Monique voor je vakwerk. 

Susan

Susan

Echt super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Ik krijg geen commentaar meer dat er een stuk uit mijn wenkbrauw mist. Het valt mensen helemaal niet op dat het permanente make-up is, zo natuurlijk. Heel erg bedankt!